Ähtärin Eläinpuisto Oy hakee itsenäiseen ja haasteelliseen työhön pystyvää eläintenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Vastuualueena on ensisijaisesti jättiläispandojen hoito sekä muut Ähtäri Zoon osoittamat tehtävät ja kohteet. Edellytämme hakijalta laajaa eläinten tuntemusta, yhteistyökykyä, joustavuutta ja asiakaspalvelualttiutta. Hakijalta vaadimme eläintarhaeläinten hoitajan pätevyyttä tai valitun henkilön täytyy sitoutua työn ohella kouluttautumaan eläintarhaeläinten hoitajaksi.

Valinnassa painotetaan erityisesti kiinnostusta ja kyvykkyyttä media- ja yleisötyöskentelyyn osana eläintenhoitotiimiä ja asiakaspalvelua. Lisäksi vaaditaan hyvää yhteistyökykyä eläinpuiston huoltotoiminnan, hallinnon ja sidosryhmien kanssa. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen- ja englanninkielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä edellyttää jatkuvaa ja osin itsenäistä työskentelyä jättiläispandaan liittyvien sidosryhmien kanssa (Kiina, pandatarhat maailmalla ja sidosryhmät) ja yhteydenpitoa edellä mainittujen tahojen kanssa kirjeitse, puhelimitse ja sähköisten viestimien avulla.

Työhön liittyy 6 kk:n perehdyttämisjakso, jonka aikana tehtävään valittava perehtyy ohjattuna jättiläispandojen hoitoon, eläinlääkintään, eläintieteen ja suojeluun liittyvään materiaaliin. Tehtäviin kuuluu jättiläispandoihin liittyvän tietoaineiston kokoaminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, sekä tämän aineiston ylläpitäminen. Perehdyttämisjaksosta osa toteutuu Kiinassa.

Hakuaika päättyy 18.8.2017.
Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla: mauno.seppakoski(at)ahtarizoo.fi
Tiedustelut: maanantai-torstai klo 9.00-11.00
Intendentti Mauno Seppäkoski, 0400-267393

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: