Ähtärin Eläinpuisto hakee controlleria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on uusi ja etsimme siihen työstään innostunutta ja osaamisestaan varmaa henkilöä, jolla on vahva halu olla mukana toteuttamassa Ähtäri Zoon kasvutarinaa. Eläinpuisto -yhtiöihin kuuluu Ähtäri Zoo, Hotelli Mesikämmen ja Snowpanda Resort Ähtäri Zoo.

Työssäsi vastaat Ähtärin Eläinpuisto -yhtiöiden

  • Sisäisestä laskentatoimesta ja ulkoisesta laskentatoimesta yhdessä palveluntuottajien kanssa
  • Tehtäviisi kuuluu mm. budjetointi ja ennustaminen, myynti- ja tulosraportointi sekä -analyysit, mittarointi, kustannusjakojen ja sisäisen hinnoittelun määrittely sekä laskutus- ja hankintaprosessiin liittyviä taloushallinnon vastuita.
  • Kehität taloudellisia seuranta- ja analysointityökaluja ja tuotat liiketoimintalähtöistä tietoa, ennusteita ja raportteja.
  • Toimit johdon sisäisenä neuvonantajana tiiviissä yhteydessä liiketoimintayksiköiden kanssa.
  • Kehität sisäisiä prosesseja ja niitä tukevia tietojärjestelmiä rajapintoineen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta korkeakoulututkintoa sekä kokemusta ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta. Hotellin ja resort-tyyppisen matkailukohteen liiketoimintaosaaminen luetaan eduksi.

Toimiessasi keskeisessä roolissa osana kasvuamme ja yhteistyössä koko organisaatioon kanssa sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomen että englannin kielellä. Pystyt tukemaan organisaatiota osaamisalueellasi hyvää yhteistyötä rakentaen. Olet luonteeltasi innokas ja utelias sekä työskentelytavoiltasi omatoiminen ja uusia toimintatapoja etsivä. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Pidät tärkeänä tiimisi tavoitteiden saavuttamista. Olet innokas kehittämään osaamistasi ja jakamaan sitä myös muulle tiimille. Olet valmis heittäytymään haasteisiin ja laittamaan itsesi likoon yhdessä Ähtäri Zoon tiimin kanssa.

Toimipiste on Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitilat Ähtärissä. Haku päättyy 4.9.2017 mennessä.
Sähköiset hakemukset osoitteeseen juhani.haapaniemi(at)ahtarizoo.fi
Otsikolla ”Ähtäri Zoo controller hakemus”. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä palkkatoive.

Lisätiedot Controllerin tehtävästä

Juhani Haapaniemi
Toimitusjohtaja
Ähtärin Eläinpuisto Oy
juhani.haapaniemi(at)ahtarizoo.fi
puhelin 0400 565223
Tiedustelut puhelimitse arkipäivisin klo 9.00 -11.00

snowpanda ahtarizoo hotellimesikammen pieni

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: