Monitoimihalli eläinpuiston yhteydessä

Lataa Ähtäri-hallin esite (pdf)

Konsertit ja kulttuuritapahtumat

Ähtäri-hallin muuntautuvat tilat sopivat loistavasti konserttien ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen. Paikan päällä on kaikki tarvittava äänentoistosta valaistukseen ja nousevassa katsomossa on paikat yli 600 katsojalle.

UUTTA! Ähtäri-hallin kuuluvuuskartta julkistettu – katso kartta tästä

Lataa Ähtäri-hallin tekniset tiedot (pdf)

Kokoukset ja kongressit

Ähtäri-halli soveltuu mainiosti myös niin isojen kuin pienten kokousten järjestämiseen. Itse hallissa voi järjestää suuremmat kokoukset tai seminaarit. Lisää erikokoisia kokoustiloja ja kabinetteja löytyy vieressä sijaitsevan Hotelli Mesikämmenen puolelta. Kokousten ruokailut ja tarjoilut on mahdollista järjestää Ähtäri-hallin kahviossa tai Hotelli Mesikämmenen ravintolassa.

Lue esimerkki: Case Buster

Näyttelyt ja messut

Isossa hallissa voi järjestää myös messuja tai näyttelyjä. Suurempia messuja varten käytössä on iso halli ja tilaa voidaan laajentaa tarvittaessa myös aulan puolelle. Myös ulkona, Ähtäri Zoon edustalla on mahdollista järjestää erilaisia tapahtumia, messuja, markkinoita tai myyjäisiä.

Urheilu

Ähtäri-hallissa on mahdollista harrastaa monipuolisesti erilaisia yksilö- ja joukkuelajeja tai ryhmäliikkumista, esimerkiksi: koripalloa, lentopalloa, salibandya, sulkapalloa ja tennistä.

Kahvio, väliaikatarjoilut ja ruokailut

Hallista löytyy 190 asiakaspaikkainen kahvio, josta voi ostaa kahviotuotteita sekä tapahtumien väliaikatarjoilut. Kesäaikaan käytössä on myös mukava terassi. Kahviossa on A-oikeudet. Tapahtumien ruokailut on mahdollista järjestää myös tien toisella puolella sijaitsevassa Hotelli Mesikämmenessä.

Verkkokauppa palvelee 24/7

Liput Ähtäri-hallissa järjestettäviin tapahtumiin voi ostaa suoraan osoitteesta www.lipputoimisto.fi.

Hyvät kulkuyhteydet, reilusti parkkitilaa

Ähtäri-halli sijaitsee aivan Ähtäri Zoon yhteydessä. Sijainti keskellä Suomea on otollinen, tuli sitten mistä ilmansuunnasta tahansa. Asfaltoitua parkkitilaa löytyy runsaasti suoraan hallin edestä ja toinen laaja parkkialue on vain 300 metrin päässä. Lisäksi VR:n Eläinpuisto-Zoo-seisake on vain 700 metrin päässä sisäänkäynnistä.

Myynti ja lisätiedot:
Ähtärin Zoo Resort Oy
044 7310 114 tai resort@ahtarizoo.fi

VARAA OMA ÄHTÄRIN LOMASI Saapumispäivä: Lähtöpäivä: Min. henkilömäärä: