• instagram
  • instagram

Ähtäri Zoo järjestää suuren pandasukkakilpailun

Ähtärin Zoo ja Lankava Oy ovat yhteistyössä julkistaneet kilpailun, jossa tarkoituksena on suunnitella panda-aiheiset sukat lapselle tai aikuiselle. Kilpailuaika on 15.8.-15.11.2018. Sukat voi valmistaa haluamallaan tyylillä ja materiaalilla. Raati valitsee 10 parasta sukkaparia, jotka pääsevät äänestykseen Ähtäri Zoon Facebook-sivuille. Yleisö saa valita voittajan äänestämällä.

Kilpailuun osallistuneet sukat osallistuvat myös näyttelyyn, joka pidetään Ähtäri Zoon tiloissa. Tämän jälkeen ne lahjoitetaan Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastolle joululahjoiksi. Palkintoina kolmelle voittajalle lahjoittaa Lankava Oy:n lahjakortteja ja Ähtäri Zoo:n Pandalippuja.


Kilpailun säännöt

Kilpailutyön tulee olla ennen julkaisematon ja idean tekijän oma. Sukkaparin toteutustapa on vapaa ja valmistusmateriaalia ei ole mitenkään rajattu. Sukat voivat olla aikuisille tai lapsille. Aiheena ovat jättiläispandat.

Kilpailuaika on 15.8.-15.11.2018.

Valmiit työt toimitetaan osoitteeseen Ähtäri Zoo, Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri. Kirjoita kuoreen tunnus ”sukkakilpailu”. Muista liittää mukaan tarkat yhteystietosi; nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

15.11. mennessä toimitetuista sukista raati valitsee 10 mieleenpainuvinta työtä ja näistä voittajan valitsee yleisö. Äänestys tapahtuu sähköisesti Ähtäri Zoon Facebook-sivuilla. Sukat ovat esillä myös Zoon tiloissa järjestetyssä näyttelyssä. Sukkia ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastolla Joulunsa viettäville perheille. Voittajat julkistetaan 30.11.2018.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tulokset ovat nähtävissä myös Ähtäri Zoon sähköisissä kanavissa.

Yleisöäänestyksen kolme eniten ääniä saanutta palkitaan upeilla palkinnoilla. Palkintoja ei voi vaihtaa käteiseksi tai muiksi palkinnoiksi.

1. Palkinto
Pandaloma kahdelle (250€)
Lankava-lahjakortti (150€)

2. Palkinto
Pandaliput kahdelle
Lankava-lahjakortti (100€)

3. Palkinto
Pandalippu yhdelle
Lankava-lahjakortti (50€)

Lisätietoja
ÄHTÄRI ZOO, Sirpa Leinonen Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri p. 030 621 52 38, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.ahtarizoo.fi

Kilpailun järjestää
Ähtäri Zoo yhteistyössä Lankavan kanssa

  • finnish travelgala2018 vuoden matkailualan tulokas
  • fi FI 2x
  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot