• instagram
  • instagram

Tulevana viikonloppuna järjestetään Nordic Fitness Expo- Fitneksen Suomenmestaruuskilpailut 2018.

Ähtäri Zoon väki jännittää mukana, sillä Pandatalon kokki Meeri Mäenpää kilpailee Wellness- sarjassa. Meeri pitää kilpailemisesta ja Fitness -kisassa itsensä kokonaisvaltainen kehittäminen on se juttu, mikä saa hänet harrastamaan tätä lajia. Aikaisemminkin Meeri on harrastanut kilpaurheilua yleisurheilun ja hiihdon parissa.
 
Ensimmäisiin kisoihin valmistautumisen Meeri aloitti vuonna 2014 valmentajansa Harri Forsbergin kanssa. Vuonna 2015 SM-tason Body Fitness-kisat olivatkin menestys, Meeri sijoittui toiseksi. Vuonna 2016 sijoitus oli viides. Nyt Meeri kilpailee Wellness- sarjassa, missä arvostelukriteerit ovat hiukan erilaiset. Wellness fitness –kilpailijan on oltava urheilullinen, esteettisesti miellyttävä ja lihasmassaa tulee olla enemmän kuin bikini fitness –kilpailijoilla.
 
Fitness kisojen vastapainoksi Meeri loihtii herkkuja tarjolle Ähtäri Zoon Pandatalossa Deli & Cafe´ssa. Opiskelujen harjoittelujakso toi hänet Hotelli Mesikämmenen keittiölle vuonna 2009. Meerillä on myös personal trainerin ja ravintovalmentajan koulutus.  Vahvaa itsekuria varmasti tarvitaan työpäivien aikana, sillä viimeisten harjoitteluviikkojen kova treenaaminen ja tiukka ruokavalio ovat loppuhuipennus ennen kisaa. Ruokavalio on erittäin kurinalainen ja päivässä saattaa olla kolmetkin eri treenit.  Kisoihin valmistaudutaan myös kokonaisvaltaisella kaunistautumisella. Hiukset, meikki ja kynnet laitetaan viimeisen päälle. Myös suihkurusketus kuuluu asiaan. Onneksi ähtäriläinen luottomeikkaaja, Riitta Niemi, on mukana.
 
Nordic Fitness Expo- kisoja voi seurata viikonloppuna Yle Areenan kautta. Meerin osuus tulee sunnuntaina klo 13. Tsemppiä Meerille!
 
http://suomenfitnessurheilu.fi/saannot/wellness-fitness/
http://nordicfitnessexpo.com/
https://www.ahtarizoo.fi/index.php/fi/zoo/pandatalo
 

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot