• instagram
  • instagram

Mäyrät siivoavat, karhujen pikkujoulukausi aluillaan

Meillä Ähtäri Zoossa nautitaan kaikista vuodenajoista, nyt säiden viilentyessä eläinpuiston asukkaat ovat virkeimmillään ja turkit komeimmillaan. Valmistaudumme syksyyn ja tulevaan talveen.

Mäyrälässä siivotaan

Mäyrät nukkuvat talviunta, joten kotikolon täytyy pysyä koko talven kuivana ja mukavana. Mäyrä pitää pesästään hyvää huolta ja näin syksyllä ne tekevät syyssiivouksen. Vanhat käytävät puhdistetaan, tarvittaessa kaivetaan uusia käytäviä ja lepopaikkojen kuivikkeiksi vaihdetaan uudet pehkut sekä sammalet. Luonnossakin sammalkasat voivat olla merkki mäyrän talvipesän sijainnista lähistöllä.

Koko syyslomaa ei mäyräkään käytä siivoukseen, vaan välillä se lepää, syö hyvin ja ulkoilee. Me toivotammekin sinut perheesi sekä ystäviesi kanssa viettämään rentouttava loma Ähtäri Zoossa. Olemme valmiiksi paketoineet monta mukavaa elämystä. Käärepaperia raottaessa paketin sisältä pilkottaa eläinopastuksia Ähtäri Zoossa, seikkailu Flowparkissa, kylpylän pärskeitä ja poreita, pehmeä vuode Hotelli Mesikämmenessä sekä hotelliaamiainen.

TUTUSTU SYYSLOMATARJOUKSEEN

Karhujen pikkujoulukausi menossa

Ähtäri Zoon ruskeakarhut ovat jo aloittaneet oman pikkujoulukautensa, sillä ne menevät talviunille viimeistään joulukuun alussa. Nyt syödään yhdessä, show time on joka päivä. On kartutettava ympärysmittaa talviunen varalle. Talviunen aikana karhujen sydämen syke laskee ja elintoiminnot hidastuvat. Rasvavaraston avulla karhu nukkuu syvää unta aina uuteen kevääseen saakka. Kuulostaako houkuttelevalta? Ei, sillä pikkujoulukautemme alkaa juuri sopivasti marraskuussa. Upeat show & dinner- pikkujouluiltamme palkitsevat arjen aherruksen keskellä. Valitse Hotelli Mesikämmenen maukkaan jouluaterian lisäksi Juha Tapion tai Tuure Kilpeläisen konsertti tai teatteriesitys Lisää Saikkua, kiitos!

Lumi ja Pyry odottavat nyt ensimmäistä suomalaista jouluaan ja ne nauttivat myös talvesta lumileikkeineen.

Pandatalo on avoinna yleisölle joka päivä klo 10 - 17. Eläinpuisto on nyt avoinna klo 10 - 16 ja 30.10 alkaen päivänvalon aikana, klo 10 - 14.

Tervetuloa Ähtäri Zoohon!

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot