• instagram
  • instagram

Pandasukkakilpailuntyöt luovutetaan Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle

Lumi ja Pyry -pandamaskotit luovuttavat Suuren Pandasukkakilpailun sukat 18.12. klo 10 Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle siellä joulunsa viettäville lapsille ja heidän perheilleen.
Ähtäri Zoo ja Lankava Oy järjestivät yhteistyössä Suuren Pandasukkakilpailun, johon lähetettiin yhteensä lähes 80 hienoa sukkaparia. Voittajaksi valikoitui laukaalaisen Kati Mäkelän valmistamat sukat.

-Kilpailuun toimitettujen sukkien määrä sekä taso yllätti meidät todella positiivisesti.

Yksi suurimmista syistä, miksi saimme niin paljon kilpailutöitä, oli juuri se, että kisaan osallistuneet tiesivät sukkien päätyvän Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolla oleville potilaille sekä heidän perheilleen.

Nämä sukat on valmistettu lämmöllä ja ajatuksella. Sen huomasi niistä viesteistä, joita sukkien mukana saimme. Niissä lähettiin sukkien saajille hyvän Joulun toivotuksia, lämpöisiä ajatuksia ja voimahalauksia, kertoo Ähtäri Zoon myyntipäällikkö Sirpa Leinonen.

Sukkakilpailun sato oli joulukuun ajan Ähtärin Pandatalossa yleisön ihasteltavina. Jättiläispandat Lumi ja Pyry ovat erittäin iloisia saadessaan tänään luovuttaa kilpailutyöt Keski-Suomen keskussairaalalle.

Haastattelupyynnöt ja kuvat:
Lea Lahtinen

Viestintäpäällikkö

+358 30 6215234
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Snowpanda Resort Ähtäri Zoo Oy

Karhunkierros 150, FI-63700 ÄHTÄRI

www.ahtarizoo.fi
www.hotellimesikammen.fi

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot