• instagram
  • instagram

 

SMMY:n seminaarissa Hotelli Mesikämmenessä jaettiin palkintoja

Ähtäri Zoon, Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n ja Lomalaidun ry:n kanssa yhteistyössä järjestämässä valtakunnallisessa maaseutumatkailuyrittäjien ja –kehittäjien seminaarissa Hotelli Mesikämmenessä palkittiin Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys ja Maaseutumatkailun Kellokas. Vuoden kellokkaana palkittiin Lomakartano Kivennapa ja Vuoden kehittyvän maaseutumatkailuyrityksen tunnustuksen sai Vimpa Islands, Hamina.

Vuoden 2019 Kehittyvä maaseutumatkailuyritys on Vimpa Islands

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry hallituksineen haluavat rohkaista nuoria ja uusia sukupolvia jatkajiksi ja kannustavat heitä kehittämään maaseutumatkailua. Huomionosoituksena tästä myönnetään yritykselle, henkilölle tai henkilöille Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustus. Valinnassa huomioidaan innovatiivisuus ja rohkea ote yrityksen kehittämiseen. Palkittava voi olla uusi yrittäjä, joka aloittaa tyhjältä pöydältä tai toimivan yrityksen jatkaja, joka on lähtenyt kehittämään yritystä selkeästi uusille urille. Palkinnolla halutaan kannustaa nimenomaan uutta yrittäjäsukupolvea ryhtymään maaseutumatkailuyrittäjiksi.

Tunnustus jaetaan nyt 12. kerran. Palkittava yritys on tehnyt erittäin määrätietoista työtä ja palvellut kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita yhtenä itäisen Suomenlahden rannikkomatkailun kärkiyrityksenä. Investointeja, tuotekehitystä, uuden ideointia, markkinointia ja myyntiä yhdistää asiakkaalle tarjottavat elämykset ja laadukkaaseen palveluun panostaminen. Idearikkaus ja rohkea ote yhdistää alueen luontokokemusta, perinteitä ja historiaa ovat vieneet yritystä ja sen matkailupalveluja vahvasti eteenpäin. Yrittäjäpariskunnalla on erityisen vahva osaaminen ja kokemus asiakaslähtöisyyden huomioiseen ja laatuun panostamiseen.    

Kehittyvä maaseutumatkailuyritys 2019:

Vimpa Islands, Hamina

Pertti ja Virpi Illi

 

Vimpa Islands on perustettu vuonna 1999 ja täyttää siten tänä vuonna 20 vuotta. Yritys toimii Haminan saaristossa, mantereella Vimpasaaressa ja ekologisella Rakinkotkan Viikinki-saarella. Yrityksen toiminta-ajatuksena on järjestää yrityksille sekä yksityisille matkailijoille laadukkaita ja unohtumattomia kokous-, kalastus- ja elämysmatkoja. Yritys tuottaa palvelut omilla kiinteistöillä sekä kalustolla sekä tekee yhteistyötä monien paikallisten palvelutarjoajien kanssa Haminassa.

Maaseutumatkailun Kellokas vuonna 2019 on Lomakartano Kivennapa

Maaseutumatkailun Kellokas on Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n myöntämä korkein tunnustus yritykselle/henkilölle/henkilöille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti maaseutumatkailun saralla.

Valinnassa huomioidaan palkittavan toimiminen alueellisesti ja valtakunnallisesti maaseutumatkailun hyväksi, liiketoiminnan pitkäjänteisyys ja laatu sekä verkostoituminen muiden alueen yrittäjien kanssa. Näihin kriteereihin, ominaisuuksiin ja toimintaan maaseutumatkailun hyväksi Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry toteaa tämänvuotisen palkittavan täyttävän Vuoden Kellokas -tunnustuksen kritteerit erityisen täydellisesti. Positiivinen, ahkera ja sinnikäs ote oman yritystoiminnan sekä maaseudun matkailun ja matkailuyrittäjyyden kehityksen ja kasvun eteen, luonnehtivat nyt palkittavaa yritystä.

Vuoden Kellokas -palkinto jaetaan nyt 20. kerran eri puolilla Suomea vuosittain järjestettävän 45. maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarin yhteydessä, tänä vuonna Ähtärissä 20.3.2019

Vuoden Kellokas:

Lomakartano Kivennapa

Kaija ja Martti Kähönen

 

Kivennavan matkailutoiminta Pohjois-Savossa Muuruvedellä alkoi pienesti gasthaus-periaatteella vuonna 1987 lihakarjan kasvatuksen ohella.  Liikeidea syntyi erään välityksestä tulleen pienen sonnivasikan mukana.

-Emäntä oli vasikkakorttiin kirjoittanut perustietojen lisäksi hoito-ohjeeksi, että ”Mullia tulee silittää kolme kertaa päivässä”.

- Ajattelin niin, että tässä on minulle toisen polven karjalaiselle pojalle hyvä liikeidea matkailun sarallekin (ei ole tarvinnut muuttaa vieläkään), matkailuyrittäjä Martti Kähönen muistelee.

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot