• instagram
  • instagram

Ähtäri Zoolta patentoitu kosmetiikka- ja hyvinvointituotesarja Zoo Faunas 1.4.


Ähtäri Zoo toteuttaa kestävää kehitystä oman luonnollisen kosmetiikka- ja hyvinvointituotesarjan kautta. Tuotesarja Zoo Faunas on saanut inspiraationsa luonnonmukaisen Eläinpuiston asukkaiden merkki- ja signaalikielestä, faunasta ja niiden feromoneista. Zoo Faunas on asiakkaiden saatavilla 1.4. Sarjan kärkituote on tuoksukynttilä, jossa feromonien käyttöspektrin potentiaali on erityisen monipuolinen. Muita sarjan tuotteita ovat mm. hiustenhoitoon tarkoitetut tuotteet, silmänympärysvoide, luonnolliset tuoksut ja hammastahna. Kaikki ainesosat on uutettu eläin- ja kasvikunnasta. Tuotekehitys- ja -testausprojektista on vastannut Ähtäri Zoon intendentti Heini Niinimäki lähes vapaaehtoisen testausryhmänsä kanssa.

Pandojen tuottamaa maailmanlaajuista hyvinvointia
Zoo Faunasin kärkituotteessa, tuoksukynttilässä, on paras feromonien käyttöspektrin potentiaali. Kynttilään tiivistyy hyvinvointi, rauha ja rakkaudelliset teot palavan liekin muodossa. Kynttilän vaikutuspiirissä hengittäminen auttaa unettomuuteen. Erityisesti keväällä talteen kerätyt feromonit ovat hyvin voimakkaita ja kynttilä tuottaa rakkaudellisia tekoja huonetilassaan. Vaikutusta voi laajentaa polttamalla useampia kynttilöitä samanaikaisesti. -Eläintarhojen tekemän kansainvälisen yhteistyön avulla voinemme tulevaisuudessa saada maailman eri pandatarhoista kerättyä materiaalia riittävän suureen kynttiläerään. Tässä voisi olla ratkaisu maailmanlaajuiseen hyvinvointiin, pohtii intendentti Heini Niinimäki.
Kynttilän valmistamiseen on kerätty ainesosia yli vuoden ajan. Ainesosat kyetään erottelemaan tarkkuutta vaativana käsityönä Pandatalon seinistä ja kasvillisuudesta. Pandojen hengitys tiivistyy kastepisaroiksi kasvien terälehdille, josta se pisara kerrallaan valutetaan talteen. Emulgoivana ainesosana toimii pandojen omatoimisesti seiniin siirtämät feromonit.

Hitaasti palava tuoksukynttilä ei tuota pienhiukkasia ilmakehään ja kasvattaa kasvisten syönnin suosimista. Tällä hetkellä tuoksukynttilöitä saa ainoastaan Ähtäri Zoon verkkokaupasta. 

Zoo Faunas on testattu ihmisillä
Kaikki sarjan tuotteet ovat gluteenittomia, dermatologisesti ja kulinaarisesti Ähtäri Zoon henkilökunnalla testattuja, turvallisia käyttää.
-Olemme tehneet tuotekehitys- ja -testaustyötä reilun vuoden ajan. Henkilöstöstä koottu lähes vapaaehtoinen testiryhmä on tehnyt suuren työn. Testien tulokset ovat olleet pelkästään positiivisia. Lisäksi viimeisin pitkäkestoinen vaihe oli vääntö Patentti- ja Rekisterihallituksen kanssa, koska jouduimme huomioimaan myös Brexitin mahdolliset vaikutukset EU-tavaramerkkien, yhteisömallien ja patenttien voimassaoloon Britannian markkinoilla. Edinburghin eläintarhalta saamamme tuen ansiosta, saimme jo tässä vaiheessa Brexit -neuvotteluja patentin Zoo Faunas -tuotesarjallemme, kertoo intendentti Niinimäki.
Zoo Faunas -tuoteperheen tuotteet 1.4. alkaen Ähtäri Zoon verkkokaupassa osoitteessa www.ahtarizoo.fi/huhtikuu1

Lisätiedot:
https://www.facebook.com/AhtariZoo/
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot