• instagram
  • instagram

Ähtäriläisiä elämyksiä matkailijoille!


- Visit Ähtäri liittyy osaksi Doerz-yhteisöä.

Ähtärin alueen matkailumarkkinoinnista vastaava Visit Ähtäri lanseeraa Doerz-elämysportaalin osaksi visitahtari.fi -kokonaisuutta. Doerz tarjoaa kenelle tahansa mahdollisuuden ryhtyä elämystarjoajaksi ja toivottaa alueella liikkuvat matkailijat tervetulleiksi mitä erilaisin keinoin ja elämyksin.
Turusta lähtöisin olevan mallin kautta paikalliset voivat myydä alle 24 tunnin elämyksiä matkailijoille ja näin laajentaa alueen ohjelmatarjontaa rajattomasti. Maailmalla Doerz-elämyksiä ovat mm. ”Päivä startupissa”, oman laulun tekeminen, marjanpoiminta ja mattojen pesu. Tärkeintä on, että elämys on uniikki ja mielekäs.
”Doerz tarjoaa meille mahtavan alustan Ähtäriä ja ähtäriläisten esittelyä varten. Samaan aikaan se myös vastaa ohjelmapalvelutarpeeseen ja toivottavasti myös lujittaa ähtäriläisten uskoa omaan alueeseensa ja omaan tekemiseensä. Jokaisella meistä on varmasti tarjottavaa matkailijoille”, toteaa Visit Ähtärin markkinointipäällikkö Johannes Aalto ja kannustaa kaikkia luomaan Visit Ähtärin portaaliin vierailijoita varten omannäköisensä elämyksen. Niiden luominen on sujuva ja nopea prosessi, mutta ongelmatilanteissa Visit Ähtärin väki auttaa mielellään elämyksiä kehitteleviä toimijoita.
Tällä hetkellä portaali löytyy osoitteesta https://fi.doerz.com/visitahtari, mutta se tullaan integroimaan osaksi visitahtari.fi -kokonaisuutta.
Lisätiedot:
Jani Takamaa, Elinvoimapäällikkö, Ähtärin kaupunki Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. +358 40 641 2202
Johannes Aalto Markkinointipäällikkö, Visit Ähtäri Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. +358 40 669 8244

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot