• instagram
  • instagram

Juhannus lähestyy ja on aika valita Ähtäri Zoon oma Juhannusneitonen! Tiukan esikarsinnan jälkeen tuomaristo kelpuutti finaaliin 5 kilpailijaa, ja tasa-arvon nimissä joukossa on neitojen lisäksi myös muutama uros. Tuomaristo kiinnitti valinnoissa huomiota ryhdikkyyteen, kärsivällisyyteen sekä siihen, että kilpailija malttoi olla kuvauksen aikana maistamatta kukkaseppelettä. 

Ja tässä he ovat, Ähtäri Zoon Juhannusneitonen-ehdokkaat vuosimallia 2019! 

 

Kilpailija nro 1: Tytti 

Tytin vahvuus kisassa on aistikas ilme, hyvin hoidetut sorkat ja karkea karvoitus. Seppeleen voi heittää huolettomasti toiselle korvalle, jotta muodikas otsatukka pääsee oikeuksiinsa. Tytin ulkonäön salaisuus on monipuolinen kasvisravinto sekä päivittäiset mutakylvyt. 

 

Kilpailija nro 2: Pippuri 

Valkohäntäpeura Pippuri edustaa perinteistä "missityyppiä" pitkine säärineen ja harkittuine askelineen. Suuret silmät ja pitkä kaula ovat myös tyypillisiä missituomariston arvostamia piirteitä. Pippurin taustalta löytyy uskomaton selviytymistarina, josta varmasti voidaan lukea lisää kilpailun ratkettua!   

 

Kilpailija nro 3: Muurain 

Tämä muurain kukkii läpi vuoden! Huomatkaa huoleton poseeraus ja tarkasti rajatut silmät. Räpsyripsillä hurmaa sonnin kuin sonnin -  ja mikä parasta, ripset ovat ihan luomut, ei salongissa liimatut! Muurain nappasi finaalipaikan viileästi muiden nautojen nenän edestä: siinä missä lapinlehmä yritti syödä seppeleen ja kyyttö juosta karkuun, Muurain otti seppeleen kutreilleen ja jatkoi märehtimistä. Coolia! 

 

Kilpailija nro 4: Ilo 

"Mikä ilo ja onni, tähän kisaan sopi myös sonni!" Ilo on hirviperheen pää, vaikka tällä hetkellä lieneekin parempi pysyä poissa rouvasväen jaloista. Vasojaan hoitava Usva-rouva on näyttänyt hirvitarhassa kaapin paikan ja siihen asiaan ei ole Ilolla puuttuminen: siis seppele päähän ja juhannusneitokisaan! Ilo säväyttää pitkillä säärillään, sopusuhtaisilla kasvoillaan ja samettisilla sarvillaan. Ja onhan se aika symppis, tossun alla oleva hirvisonni. 

 

Kilpailija nro 5: Topi 

Topi tuo kisaan tuulahduksen Aasiaa. Hyvin napattu edustusselfie korostaa Topin parhaimpia puolia: aistikasta turpaa ja suurta suuta. Mikäli kisassa ei lohkea voittoa, se ei Topia suuremmin sureta - häneltä kun löytyy päästä kruunumaiset sarvet ihan omasta takaa. Seppelekään ei kauan kutreilla keikkunut:  "hyvä oli, joskaan ei täyttävä!", tuumasi Topi. 

 

ÄÄNESTÄÄ VOI ÄHTÄRI ZOON FACEBOOK-SIVUILLA: https://www.facebook.com/AhtariZoo/

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot