• instagram
  • instagram

"En ole ehkä missin mitoissa, mutta huoleton tyylini poseerata, konjakin värinen karvoitus ja pitkät luomuripset sinetöivät voittoni!" 

 

Zoon Juhannusneitonen 2019 -kilpailu on päättynyt. Kilpailu oli alusta alkaen kahden finalistin kauppa, sillä villisika Tytti ja länsisuomenlehmä Muurain ottivat heti tiukan etumatkan muihin kilpailijoihin. Siinä missä äänestäjät kehuivat Tytin hyvin hoidettuja sorkkia ja napakkaa poseeraamista, Muuramen tyyliä olla kuvassa verrattiin jopa legendaariseen Marilyn Monroehin. Äänestys ratkesi lopulta Muuraimen voitoksi, prosenttilukemin 59%- 41%. 

"Voittajan on helppo hymyillä, etenkin kun omistaa näin siistin hammasrivistön!" 

Muurain on neljävuotias hieho, joka asustaa Ähtäri Zoo Farmilla. Juhannusneitonen -kisaan hän päätyi sattumalta, sen kummempia asiaa märehtimättä. Sanotaan, että Turussa on Suomen kauneimmat naiset, mutta tämä likka on syntyisin Tampereelta, joten sanontaa voitaneen miettiä uudestaan, ainakin tamperelaisten mielestä! Muurain on kaksosvasikka ja usein se tarkoittaa sitä, että luvassa on myöhemmin tiinehtymisvaikeuksia. Näin kävi myös Muuraimelle, vaikka se sai Tampereen aikoinaan repostella vapaasti sonnin kanssa. Koska Muuraimesta ei ollut maitoa tuottamaan, se muutti Ähtäri Zoo Farmille, jossa sen tarvitsee olla vain nätti ja hyvätapainen rotunsa malliesimerkki. 

"Perintöprinsessan titteli todistaa, että seniori-ikäinen sikakin voi pärjätä kauneuskilpailussa. Kun uskoo itseensä, mikään ei ole mahdotonta!" 

Muuraimen perintöprinsessaksi seppelöitiin 17-vuotias Tytti-sika, jota kuvailtiin muun muassa näin: 

"Hieno otsatukka tekee vaikutuksen!"

"Kaiken muun lisäksi kauniit karvakorvat kruunaavat kaiken!"

"Tässä neidossa on asennetta!" 

Tytin kauneuden salaisuus on säännölliset mutakylvyt, sekä kasvisruokavalio. Eläkepäiviään hän viettää yhdessä Härski-karjun kanssa. 

"Ehkäpä ensi vuonna kirkastan kruununi, aika ei ehkä ollut nyt kypsä!" 

Perinteinen missityyppi ei tänä vuonna ollut selkeästikään se, mitä haettiin, sillä tuomariston voittajasuosikki Pippuri jäi taistossa kauas Tytin ja Muuraimen taakse. Tämä herkkä neitokainen sai ääniä kuitenkin toisen perintöprinsessan seppeleen arvoisesti. Kuten eräs äänestäjä kommentoi, aika ei ehkä ollut vielä kypsä, mutta hänen vuoronsa loistaa tulee vielä! 

Mukana finaaliviisikossa oli myös tasa-arvon nimissä muutama uros, mutta heidän rahkeensa eivät riittäneet mitalisijoille. Ilo-hirvi sai jonkin verran sympatiaääniä elämäntilanteensa vuoksi (rouvat pomottavat vasojen hoidon lomassa, ne äitiyshormonit, ne äitiyshormonit!) ja Topi-takini sai letkeällä ilmeellään muutamia ääniä. 

"Ei tullut kultaa eikä kunniaa näissä kisoissa...tämän joutaa siis syödä!" 

 

ÄÄNESTÄNEIDEN KESKEN ON ARVOTTU 2 PÄÄSYLIPPUA ZOOHON, FARMILLE JA PANDATALOON, SEKÄ MUUTAMA ELÄINAIHEINEN YLLÄTYS! VOITTAJIIN ON OLTU YHTEYDESSÄ HENKILÖKOHTAISESTI. 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot