• instagram
  • instagram

Kesän ruoka- ja kahvipaikat

Nälkä kurnii ja kahvihammasta kolottaa? Tai kaipaatko kesäterassia ja lasillista kuplivaa? Meillä eläinpuiston alueella on kesäaikaan useita ruoka- ja kahvipaikkoja, joissa taltuttaa niin nälän, janon kuin herkkumieliteotkin. Olemme laatineet puistokävijöitä varten oheisen vinkkilistan.

Hotelli Mesikämmenen Kesäbuffat & A la Carte

mesiburger kuva 900x400

Noutopöytälounas sopii moneen makuun

Mesikämmenen kesälounasbuffa sisältää raikkaita salaatteja, kaksi lämminruokavaihtoehtoa (liha/kala), kahvin ja pienen makean – lapsille jälkkäriksi jäätelöä tai mehujäätä. Santsatakin saa! Noutopöydän ohella voit myös valita lounaan ravintolan suosituslistalta. Kesälounas on tarjolla päivittäin klo 12 – 15 (4.8. saakka).

Nauti päivällisbuffet - lyhyellä tai pitkällä kaavalla

Mesikämmenen kesäpäivällisen runsaassa noutopöydässä on tarjolla useita salaattivaihtoehtoja, liha- ja kalalisukkeita, kaksi lämminruokavaihtoehtoa (liha/kala) sekä jälkiruoka. Pienempään nälkään voit myös valita pelkän salaatti- ja jälkiruokapöydän. Kesäpäivällinen on tarjolla päivittäin klo 17 – 21 (4.8. saakka).

Kesäinen A la Carte

Ilta-aikaan palvelee Hotelli Mesikämmenen à la carte -ravintola, jonka kesälista on mukavan monipuolinen. Pyydäthän henkilökunnalta myös viinisuosituksia! Listalla on huomioitu myös erityisruokavaliot. Ravintolan isolta terassilta on upeat näkymät Hankavedelle, ja erilliseltä terassilistalta nappaat sopivat purtavat esimerkiksi tuopillisen kaveriksi. Ravintola on ilta-aikaan avoinna maanantaista lauantaihin klo 17 – 23, sunnuntaisin klo 17 – 22. Keittiö on auki iltakymmeneen (4.8. saakka)

 

Snowpanda Deli&Café

deli cafe kuva 900x400 01

Pandatalon Deli&Cafen keittiö tarjoilee lämpimät ruuat joka päivä klo 11-18. Café palvelee vielä hiukan laajemmin, klo 10 – 19 (4.8. saakka).

Delin ruoka-annokset

Modernissa Pandatalossa sijaitseva Snowpanda Deli&Café on avoinna kaikille, ei siis pelkästään pandoja katsomaan saapuville. Nauti päivän keittolounas tai seuraa kun sinulle valmistetaan paikan päällä oma wok-annos tai vaikkapa pandaburger.

Kahvila

Snowpanda Cafén vitriini houkuttelee herkuttelemaan leivoksilla, ja usein täällä tuoksuvat tuoreet paikan päällä paistetut munkkirinkilät. Kakut ja piirakat ovat keränneet paljon kiitosta erityisruokavaliota noudattavien keskuudessa. Suosittelemme myös erikoiskahveja sekä Lumi&Pyry -suklaata lähituottajalta. Halutessasi voit napata tuotteita mukaasi kätevissä takeaway-pakkauksissa. Näin pääset nauttimaan esimerkiksi runsaista eväsleivistä eläinpuistokierroksella tai lähistön luontokohteissa retkeillessäsi.

 

Ähtäri Zoo Camping

camping kahvila kuva 900x400

Mekkorannassa Zoo Campingillä voit poiketa nauttimassa terassisäästä tai pikku hiukopalalla. Campingin vastaanotto ja kahvila minimarketteineen on avoinna päivittäin klo 12 – 19 (4.8. saakka).

 

Taukopaikkoja zoo-kierroksen varrella

farmin kahvila kuva 900x400 01

Kahvilalaiva Lokki

Kahvilalaiva Lokki on pirteä ilmestys keskeisellä paikalla, kahden puistoreittimme risteyskohdassa. Tänä kesänä eläinpuistoon ankkurinsa laskeneella Lokki-laivalla on iso terassi, jossa voi viivähtää nauttimassa kahvia, jäätelöä ja virvokkeita. Tai suolaisennälkään esim. konstailemattoman lihiksen eli lihapiirakan! Tästä kahvilapisteestämme löytyy nyt myös saniteettitilat. Avoinna kesäaikaan 4.8. saakka joka päivä klo 11-18.

Kaakkolammen Kahvio Kaarna

Perinteikäs Kaakkolammen taukopaikkamme pitää sisällään Kahvio Kaarnan, jäätelökioskin sekä lasten leikkipaikan. Nauti täällä jätskit kahdella pallolla kesäloman kunniaksi, tai haukkaa vaikka hodari! Kahvio Kaarna palvelee joka päivä klo 10 – 18, jäätelökioski avoinna päivittäin klo 11 – 17 (4.8. saakka).

Farmin kahvila

Tämä ihana taukopaikka sijaitsee zoo-kierroksen loppupuolella. Farmin piiat tarjoilevat punaisen pohjalaistalon ikkunaluukusta esimerkiksi jäätelöä, kahvia, voisilmäpullaa, piirakkaa, eväsleipiä ja muuta pikkupurtavaa. Avoinna kesäaikaan päivittäin klo 11.30 – 18.00 (4.8. saakka).

 

Pidätämme oikeudet pieniin muutoksiin aukioloajoissa ja tarjonnassa, tarkistathan saatavuuden paikan päällä.

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot