• instagram
  • instagram

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Yhtiökokous on myös valinnut uuden hallituksen

Jonna Pietilä jättää toimitusjohtajan tehtävät elokuussa. Uuden toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan kesän kuluessa. Väliaikaista toimitusjohtajaa ei valita, vaan toimitusjohtajan tehtävät jaetaan organisaation johtoryhmän jäsenten ja hallituksen puheenjohtajan kesken.

”Jätän yhtiön luottavaisena. Organisaatio toimii hyvin ja johtoryhmän jäsenet ovat kaikki hyvin valmiita kantamaan vastuuta ja osaamisellaan sekä sitoutuneisuudellaan luotsaamaan yhtiötä eteenpäin, kunnes seuraajani on valittu”, Pietilä kertoo ja jatkaa: ”On ollut suuri ilo ja kunnia olla osa ainutlaatuista pandatarinaa Ähtärissä”.

Jonna Pietilä jättää toimitusjohtajan tehtävät saatuaan tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Pietilä siirtyy Kassiopeia Finlandin palvelukseen Leville. ”Sielu ja sydän ovat lapissa. Pitkä rupeama Saariselällä ennen Ähtäriä varmisti sen, että tyttö voi lähteä lapista, mutta lappi ei lähde tytöstä ja näin ollen tyttökin palaa lappiin. Tästä on kuitenkin seuraajani hyvä jatkaa”, Pietilä toteaa ja haikeana kiittää: ”Kiitos hallitukselle ja henkilökunnalle luottamuksesta ja avoimesta kanssakäymisestä. Kiitos kaikille kumppaneille Ähtärissä ja sen ulkopuolella hienosta yhteistyöstä. Iloa, onnea ja menestystä jatkoon, teidän kanssanne on ollut upeaa tehdä hommia!”

Yhtiökokous on nimennyt myös uuden hallituksen. Hallituksen uutena puheenjohtajana aloittaa Ähtärin kaupungin talousjohtaja Arja Väliaho. Väistyvä hallituksen puheenjohtaja Mikko Savola kiittää Pietilää merkittävästä työpanoksesta Ähtärin matkailun eteen sekä ammattitaitoisesta ja kehittävästä työotteesta, joka on nostanut Ähtärin Eläinpuiston ja sen tytäryhtiöiden koko organisaation uudelle tasolle niin osaamiseltaan kuin yhteishengeltäänkin.

”Puheenjohtajuudesta luopuminen oli oma päätökseni. On ollut kunnia toimia ensin Ähtärin lippulaivan hallituksen jäsenenä ja sen jälkeen hallituksen puheenjohtajana. Haluan kiittää koko henkilöstöä, hallitusta ja Ähtärin kaupunkia yhteisestä ajasta ja upeasta matkasta, jonka aikana Ähtäri Zoo sai pandojen saapumisen myötä toimintaansa roimasti uutta vauhtia. Useiden jo olemassa olevien ja uusien luottamustehtävien alla koen yhtiön kannalta paremmaksi, että Ähtärin Eläinpuisto Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii Ähtärissä viikollakin fyysisesti paikalla oleva henkilö”, kertoo Savola.

Arja Väliaho aloittaa uutena hallituksen puheenjohtajana ja kiittää saamastaan luottamuksesta. "Eläinpuisto on Väinö Jaakolan aloitteesta 1973 syntynyt Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto, jonka toiminta on monipuolistunut ja kansainvälistynyt pandojen saapumisen myötä. Yhtiötä on viime vuodet luotsattu ammattitaidolla hallituksen puheenjohtajan Mikko Savolan ja toimitusjohtaja Jonna Pietilän johdolla, josta on osoituksena viime vuonna yhtiöiden tekemät huipputulokset. Kiitämme heitä erinomaisesta työstä ja toivotamme onnea uusiin tehtäviin" Väliaho toteaa.

Väliaho tuo yhtiöön vahvaa konsernituntemusta sekä talousjohtamista ja osaamista. Lisäksi eläimet, eläinten hyvinvointi sekä rakkaus eläimiin ja luontoon on hänen elämässä aina ollut hyvin tärkeää, unohtamatta myöskään positiivista asennetta, jolla hän on tottunut työskentelemään. Uusi hallituksen puheenjohtaja Arja Väliaho aloittaa uuden tehtävän motivoituneena ja innokkaana tekemään yhteistyötä alueen matkailun hyväksi.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot