• instagram
  • instagram

 

Olemme havainneet mukavan trendin viime vuosien yritystilaisuuksissa. Yhä useampi firma on ottanut tavakseen järjestää tiukkojen kokousten lisäksi vapaamuotoisempia tapahtumia, joihin työntekijän ohella on tervetullut koko perhe. Mikäpä tällöin mukavampi kohde kuin Ähtäri Zoo!

KETO-harvestereista tunnettu kristiinankaupunkilainen Kone-Ketonen Oy vietti Ähtärissä virkistyspäivää viime perjantaina. Omistajat Maisa ja Lauri Ketonen halusivat tällä kertaa järjestää työntekijöille ja heidän perheilleen yhteisen päivän, joten matkassa oltiin 19 työntekijän ja 18 perheenjäsenen voimin. Nuorin osallistuja oli Mimosa-tyttönen, jolle päivän kohokohta oli 2-vuotiaan ensimmäinen bussimatka!

Ähtäri Zoo valikoitui virkistyspäivän kohteeksi tehtaalla toteutetun ennakkokyselyn perusteella. Päivän ohjelmaan sisältyi kahvipysähdykset matkan varrella aamulla ja kotiin palattaessa. Ähtäriin saavuttaessa ryhmä suuntasi ensimmäiseksi Pandataloon, jossa he tutustuivat pandojen elämään oppaan johdolla. Mesikämmenen lounasbufféen jälkeen halukkaat suuntasivat eläinpuistokierrokselle, ja toiset seikkailemaan Flowparkissa. Lopuksi koko ryhmä kokoontui Ähtäri Zoo Farmille pussihyppely- ja lypsykisaan, johon samalla päättyi jo bussissa tietovisalla startannut tiukka Keto Olympic Games.

Työnantaja sai väeltä paljon kiitosta siitä, että matka ja ohjelma oli järjestetty koko perheelle. Ohjelmassa riitti kaikille jotain kivaa ja mielenkiintoista. Matka sisälsi naurua ja hymyileviä kasvoja, ja päivän kruunasi aurinko, joka soi virkistyjille paistettaan.

Lämpimät kiitokset Kone-Ketonen Oy:lle vierailusta ja kokemusten jakamisesta!

Kone Ketonen

 

 

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot