• instagram
  • instagram

 

ahtarizoo yoseikkailu2019 banneri

Eläinpuistokierros taskulampun valossa on ikimuistoinen elämys!

Pimeässä aistit valpastuvat. Kuuletko pöllön huhuilevan, tai suden ulvovan? Jossain oksa rasahti... Yöseikkailu on Ähtäri Zoon ja Köysiseikkailupuisto Flowparkin perinteeksi muodostunut syyslomaviikon tempaus, joka keskittyy hämäräaktiivisiin eläimiin sekä kiipeilyyn puissa otsalampun valossa, hui!

Ähtäri Zoo on auki lauantaina 19.10.2019 poikkeuksellisesti iltamyöhään saakka ja eläinpuiston saa kiertää myös ohjatun eläinopastuksen mukana, jonka aikana sudet, pöllöt, lumileopardi ja ahmat saavat iltapalaa. Laavulla odottaa nuotio ja puistokierroksen päätteeksi tunnelmallisen Zoo Farmin kaakaobaarissa voit nauttia höyryävän kupposen kuumaa kaakaota.

Ulkotulet valaisevat polkua, mutta otathan oman taskulampun mukaan.

Eläinopastukset 19.10.

klo 17 pandat
klo 18 sudet
klo 18.30 pöllöt
klo 19.30 lumileopardi
klo 20 ahmat
Opastuksen kesto n. 20 min / eläin.

Yöseikkailun aukioloajat ja zoo-liput

Yöseikkailun eläinopastukset starttaavat klo 17, ja puistokierroksella voi viettää aikaa iltakymmeneen saakka. Pandatalo on avoinna klo 19 saakka, käythän siis moikkaamassa Lumia ja Pyryä sitä ennen! Huomioithan myös, että sisäänpääsy puistokierrokselle tapahtuu klo 20 mennessä. Puistokierros ja Farmi Kaakaobaareineen on avoinna klo 22 saakka.

Opastukset sisältyvät pääsylipun hintaan, osta Yöseikkailun yhdistelmälippusi ennakkoon Ähtäri Zoon lippukaupasta tai paikan päältä. Sisään pääset lauantain Eläinpuistolipulla (= pelkkä puistokierros ja farmi, ei siis sisällä pandoja) tai Yhdistelmälipulla, joka sisältää myös kertakäynnin Pandatalossa. Yöseikkailuun käy myös Ähtäri Zoon vuosikortti! Huomioithan, että pandojen osalta lippu on aina kertakäynti - jos siis olet käyttänyt panda- tai yhdistelmälipun jo kertaalleen samana päivänä vierailuun Pandatalossa, ei samalla lipulla pääse enää Yöseikkailun aikaan pandoja katsomaan.

Köysiseikkailupuisto Flowparkin yöseikkailu 19.10.

Entä miltä tuntuisi seikkailla Flowparkissa otsalampun valossa? Otsalampun avulla näet muutaman tehtävän eteenpäin, mutta kaikkea et voi nähdä kerralla. Yöseikkailu haastaa sinut hyödyntämään aisteja monipuolisesti! Eläinpuiston kyljessä sijaitseva Flowpark on auki klo 11-22. Viimeinen opastus alkaa klo 20.00. Olethan ajoissa paikalla! Illan hämärtyessä köysiradoille suuntaaville seikkailijoille jaetaan otsalamppuja, joita on tarjolla rajattu määrä. Ota mukaan oma otsalamppu, jos sinulla on siihen mahdollisuus! Flowparkin Yöseikkailun hinta paikan päällä ostettuna klo 16.00 alkaen: 20 €, muut ajat ja lipputuotteet normaalin hinnaston mukaan. Lippu.fi -sivuilta liput koko päivän korkeille radoille 20 €. 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot