• instagram
  • instagram

Ähtäri Zoo voittanut kunniamaininnan Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa

Ähtäri Zoo osallistui tänä vuonna Vastuullinen kesäduuni -kilpailuun ja voitti kunniamaininnan sarjassa Kunniamaininta vammaisten ja erityisnuorten työllistäjälle. Valinnan teki nimetön raati usean ehdotuksen joukosta. -Otamme palkinnon vastaan ylpeinä, sillä kampanjaan osallistui lähes 500 työnantajaa ja mahtavia ehdotuksia kunniamaininnan saajasta oli useita, toteaa Ähtärin Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Stude.

Yhteistyö jatkunut jo pitkään
Ähtäri Zoo on tarjonnut jo pitkään Ammattiopisto Luovin opiskelijoille työharjoittelupaikan ja mahdollisuuden opiskella käytännön työssä. Samalla on voitu harjoitella työelämässä vaadittavia taitoja. Oppimisympäristönä on ollut Ähtäri Zoon matkamuistomyymälä ja kiinteistöpuolen eri tehtäväpisteet. Opiskelijat ovat olleet todella valmiita tarttumaan toimeen ja asenne on kohdallaan. Opiskelijat kertovat myös viihtyneensä Ähtäri Zoon monimuotoisessa oppimisympäristössä.

Yhteiskuntavastuuta nykypäivän keinoin
Ammattiopisto Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos, jossa opiskelevat tarvitsevat opinnoissa ja työllistymisessä erityistä tukea. Luovissa voi suorittaa ammatillisen tutkinnon tai valmentavan koulutuksen. Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa koulutuksessa (TELMA) opiskellaan sekä kotona että työssä tarvittavia arjen taitoja. Ammatilliseen kolutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA) saa hyvän otteen arjesta ja opiskelusta.

Yhteistyö Ammattiopisto Luovin kanssa on tapa toteuttaa yrityksen yhteiskuntavastuuta. Nykypäivää kuitenkin on, että kaikki osapuolet voittavat. Tähtäin on edetä askel askeleelta ja myöhemmässä vaiheessa myös työllistää näitä nuoria sopivien tehtävien ja henkilöiden kohdatessa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja auttaa työnantajia kehittämään kesätyökäytäntöjään ja tarjoamaan nuorelle onnistuneen kesätyökokemuksen.  Nuorelle onnistunut kesätyökokemus antaa luottamusta itseensä ja tulevaisuuteen. Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa oli mukana n. 500 vastuullista työnantajaa, jotka tarjosivat kesällä 2019 lähes 100 000 vastuullista kesätyöpaikkaa.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot