• instagram
  • instagram

Pandat mukana voittoisassa Moomin Move -ajanvietepalvelussa

Moomin Move on voittanut Best Mobile Service 2019 -kilpailun kategoriassaan Paras Ajanvietepalvelu, jossa myös Ähtäri Zoon pandat ovat mukana. Moomin Move palkittiin tiistaina 8.10.2019 Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelmaan kuuluvan Digital Transport Days 2019 -tapahtuman yhteydessä Helsingissä Finlandia-talolla. Jo perinteikkäässä valtakunnallisessa kilpailussa oli kuusi sarjaa ja se toteutettiin yhteistyössä Digital Forum Finland ry:n, älykkään liikenteen ja kuljetuksen yhteistyöfoorumin ITS Finlandin sekä useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin.

”Laadukas asiakaslähtöinen palvelutuotanto sekä rohkeus kehittää palveluita suoraan myös kansainvälisille markkinoille ovat keskeisiä tekijöitä yhteiskuntamme menestyksen ja kilpailukyvyn kannalta. On ollut hienoa nähdä, minkälaista huippuosaamista Suomesta löytyy niin uusien liikkumisen palveluiden kehittämisessä kuin muutenkin arjen sujuvoittamisessa sekä kansalaisten hyvinvoinnin parantamisessa digitaalisin keinoin. Tämä kilpailu on mainio tapa nostaa esiin hienoja palveluita ja niiden tekijöitä”, totesi Marin.

Moomin Move on geolokaatioon pohtautuva AR-mobiilipeli, kuten Pokémon Go. Alkuperäisten Muumi-tarinoiden henkeä kunnioittaen pelissä etsitään aarteita, seikkaillaan tosimaailman ja Muumilaakson välillä, autetaan tuttuja Muumi-hahmoja, tutkitaan muuttuvaa dynaamista maailmaa, kerätään ainutlaatuisia esineitä ja olentoja samalla kehittäen omaa pelihahmoa. Pelissä on vaihtuvia viikottaisia kilpailuja ja ryhmätehtäviä. Pelin takana on suomalainen mobiilipeliyritys Tribered, joka on aiemmin voittanut mm. pronssia Grandiosalle tehdyllä pelillä yhteistyössä LM& -mainostoimiston kanssa ja Grand One kilpailun kunniamaininnan Isac Elliotille tehdyllä pelillä.


Moomin Move on jo saavuttanut suosiota suomalaisten keskuudessa ja on jo saanut jalansijaa Suomen lisäksi Japanin ja USA:n markkinoilla.

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot