• instagram
  • instagram

Pikkujoulutaikaa

Opiskelijoiden 1800-luvulla aloittamasta puurojuhlasta kehittyi maahamme vähitellen vankka pikkujouluperinne. Erityisesti yritysten pikkujouluja on vietetty aina 1930 -luvulta lähtien. Juhlan sisältönä oli pikkujoulupuuro, pieni manteli ja pieni lahja. Muita ohjelmanumeroita olivat pitkät puheet ja kantaa ottavat teatteriesitykset sekä lopuksi tunti tanssia. Tätä yli 200-vuotista juhlamuotoa on sittemmin jalostettu vuosien varrella. Nykyisin pikkujoulut ovat huikeaa karnevaaliaikaa, joka kantaa meidät yli vuoden pimeimmän ajan.

Hotelli Mesikämmenen Show & Dinner -pikkujoulut

Keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund esittelee ylpeänä laatimaansa Mesikämmenen Pikkujoulubuffeta. -Jouluisia makuja perinteikkäästi ja uudistettuina. Maista vaikka katajanmarjasilakkaa, sinappisilakkaa, punaviinisilliä, marinoitua muikkua, kylmäsavulohiröraa, lohitartarta ja mehustettua kurpitsaa sekä kuha-kylmäsavuhauki-terriiniä, kehottaa Hannu. Tiedusteltaessa, että missä on kinkku, Hannu vetää henkeä ja jatkaa -Siinä olikin vasta kalapöytä! Meidän pikkujoulupuffetissa on myös kalkkunaterriiniä, paahtopaistia, savuriistamoussea, kolmea eri salaattia, perinteiset laatikot ja tietenkin kinkkua herneineen, luumuinen, sinappeineen sekä kastikkeineen. Jälkiruokana oma suosikkini piparkakkujäädyke tai vaihtoehtona puolukka-tuorejuustokakku hyvän kahvin kanssa.


Hotelli Mesikämmenen Show & Dinner pikkujoulut eivät tule jättämään ketään kylmäksi. Luvassa on kolme erilaista, unohtumatonta iltaa. Juhlakauden aloittaa Ismo Leikolan ”jos nyt ihan rehellisiä ollaan” pe 22.11. Ismon esitys on Ähtäri-hallissa ja muutamaa paikka vaille loppuunmyyty, mutta kannattaa kuitenkin seurata mahdollisia muutoksia Lippu.fi:n kautta tai olla yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Lauantaina 23.11. Mesikämmenessä on upea rocklady Virve Rosti. Tule tankkaamaan energiaa! Marraskuun viimeisenä perjantaina 29.11. nautitaan illallinen Hotelli Mesikämmenessä ja siirrytään sen jälkeen Ähtäri-halliin kuulemaan Kirkan rakastettuja lauluja upeasti sovitettuina kun lavalle nousee Club for Five.
Työporukat, kaveriporukat, ihan vaan porukat: nautitaan ja iloitaan pikkujoulukaudestamme!

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 030 62150

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot