• instagram
  • instagram

 

”Karhulan muraali” -valtakunnallinen ympäristötaidekilpailu koululuokille

Hei opet ja koululaiset!
Nyt on erinomainen mahdollisuus saada koululaisten oma ääni kuuluville osallistumalla valtakunnalliseen ympäristötaidekilpailuun. Laatikaa oman luokkanne kanssa suunnitelma ympäristötaideteoksesta, jonka haluaisitte maalattavan Ähtäri Zoon karhulan seinään. Karhulassa maalausta ihastelisivat vuosittain tuhannet kävijämme!

Kilpailun teema on ”Yhteinen luontomme”. Tuokaa työssänne esille se, mitä suomalaisessa luonnossa haluatte erityisesti suojella. -Työn aiheita voi ammentaa esimerkiksi maisemasta, metsästä, järvistä, eläimistä, luonnonilmiöistä, kasveista, vuodenajoista, jne. Inspiraatio voi löytyä läheltä, lähiluonnosta tai etäämmältä vaikkapa kesälomamatkan muistoista, kannustaa Ähtäri Zoon ympäristökasvattaja Sanna Palvanen.

Ylöjärveläinen muraalitaiteilija Juha-Pekka Köykkä toteuttaa voittaneen teoksen suurennettuna karhulan takaseinään. Valmis työ tulee olemaan leveydeltään komeat 10 m ja korkeudeltaan 5 m.

Ähtäri Zoon yhteistyökumppaneina kilpailun järjestäjinä ovat Ähtärin kaupunki, Etelä-Pohjanmaan liitto sekä Nelimarkka -museo, Etelä-Pohjanmaan aluetaidemuseo.

Kannustamme valtakunnan kaikkia koululuokkia mukaan ”Karhulan muraali” – kilpailuun. Osallistua voi 12.4. mennessä. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksessä huhti-toukokuussa ja julkaistaan 6. toukokuuta. Kilpailun pääpalkinnon arvo on 1740 € (rahapalkinto 300 € ja 40 kpl Ähtäri Zoon pääsylippuja). Lisäksi kaksi ansioitunutta suunnitelmaa palkitaan 100 € rahapalkinnolla ja kunniamaininnalla.

Klikkaa tarkempiin kilpailutietoihin tästä. Ja karhut kiittää!

 

  • flowpark ahtarizoo
  • luoman hirvimokit
  • honkiniemi
  • naavaresort
  • valkeisenloma

 

Web design by Mainostoimisto Uniikki

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot