• instagram
  • instagram

 

1. Varaaminen ja maksu
Ähtärin Eläinpuisto Oy noudattaa välittämiensä majoituspalveluiden tilaamisessa, varaamisessa ja tilattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen. Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen ja pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Saapuessaan noutamaan avainta on asiakkaan esitettävä kuitit suoritetuista maksuista. Avainpalveluista on mainittu majoituskohteiden esittelyssä sekä näiden varausehtojen lopussa.

Varaaminen ja maksaminen verkkokaupassa
Verkkokaupan kautta tehdyssä varauksessa asiakas maksaa koko varaussumman heti. Varaus maksetaan joko luottokortilla tai pankkipalvelun kautta. Asiakas vastaa siitä, että hän tulostaa kuitin itselleen. Onnistuneen oston jälkeen varausohjelma lähettää annettuun sähköpostiin vahvistuksen. Kun varaus maksetaan pankkitunnuksilla, asiakkaan on palattava maksutapahtuman jälkeen takaisin oman varauksen vahvistussivulle. Mikäli näin ei toimita, varausta ei synny eikä varausvahvistusta tule asiakkaan sähköpostiin. Ähtärin Eläinpuisto Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta, vaan asiakkaan on oltava viipymättä yhteydessä Ähtärin Eläinpuisto Oy:n tilanteen korjaamiseksi. Ähtärin Eläinpuisto Oy ei takaa, että varattu kohde on enää tässä vaiheessa vapaana. Tällöin rahat palautetaan ja asiakkaalle ehdotetaan mahdollisuuksien mukaan toista kohdetta. Asiakas vastaa siitä, että hän on tutustunut ennen varausta em. dokumenttien lisäksi myös varauksen tekoon liittyvään ohjeistukseen.

 Maksut Visa, Visa Electron tai Master Card-korteille

Mikäli haluat maksaa yllä mainituilla korteilla, Ähtärin Eläinpuisto Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oy.
Paytrail Oy toimii Visa, Visa Electron tai Master Card-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

 Varaaminen puhelimitse tai sähköpostissa

Perimme puhelimitse tehdyistä varauksista 17 € palvelumaksun. Kun varaus on tehty, asiakkaalle lähetetään lasku, jossa on lomakohteen tiedot sekä tilisiirtolomake vuokran maksua varten. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on tehtävä 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut vuokran eräpäivään mennessä viimeistään kuusi (6) viikkoa(* ennen loman alkua. Mikäli maksut ja maksuajat laiminlyödään, varaus perutaan ilman erillistä asiakkaalle lähetettävää ilmoitusta. Mikäli varauksen alkuun on 6 viikkoa tai enemmän, maksetaan koko summa kerralla ja eräpäivä on 6 viikkoa ennen loman alkua. Mikäli varauksen alkuun on 40 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa kerralla ja lasku on maksettava 2 vuorokauden kuluttua laskun päiväyksestä. Mikäli varauksen alkuun on 6 vuorokautta tai vähemmän, maksetaan koko summa välittömästi. *) HUOM! Ei koske tapahtumaviikonloppuja, jolloin välittäjällä on oikeus periä maksu heti

2. Peruutus ja varauksen muuttaminen
Peruutuksesta on aina ilmoitettava Ähtärin Eläinpuisto Oy:lle kirjallisesti. Varausmaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ellei asiakas peru varaustaan ja kohde jää myymättä siinä olleen maksamattoman varauksen (jota ei ole kirjallisesti peruttu) takia, peritään varauksen hinta kokonaisuudessaan varauksen tehneeltä asiakkaalta.
Peruutus on tehtävä viimeistään 2 viikkoa (14 vrk) ennen aiottua saapumista (*. Jos peruutus tehdään myöhemmin, laskutetaan majoitushinnasta 50 %. Jollei kohteeseen saavuta ollenkaan, veloitetaan koko vuokrasumma kokonaisuudessaan. Varausten muutoksista sekä peruutuksista pidätämme käsittelymaksuna aina 10€. Mikäli asiakas haluaa muuttaa majoitusvarausta, on otettava yhteyttä Ähtärin Eläinpuistoon p. 03062150, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. *) HUOM! Ei koske tapahtumaviikonloppuja, jolloin välittäjällä on mahdollisuus määrittää peruutusehdot uudelleen

3. Ähtärin Eläinpuisto Oy:n oikeus peruuttaa tai siirtää varaus
Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majore) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on Ähtärin Eläinpuisto Oy:llä oikeus peruuttaa varaus. Ähtärin Eläinpuisto Oy:llä on myös oikeus siirtää majoitus vastaavaan mökkiin/huvilaan, mikäli asiakkaan varaama majoituskohde poistuu Ähtärin Eläinpuisto Oy:n välityksestä, tapahtumaviikonlopun majoituksen järjestelyt sitä vaativat tai ei muusta syystä ole ko. ajankohtana käytössä, asiakkaaseen ollaan tällöin yhteydessä ja tiedotetaan tilanteesta.

4. Avaimen luovutus, henkilömäärät, oleskelu mökillä
Majoituskohteen avaimet noudetaan sovitusta (katso varausehtojen yläosasta numero ja sovi ennakkoon) paikasta tulopäivänä klo 16 jälkeen kuittia vastaan. Jos asiakas ei palauta mökin avaimia lähtöpäivänä klo 12 mennessä ja hänen katsotaan kadottaneen avaimet, peritään mökin lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kustannukset.
Kohteiden varustelu, siivoukset ja henkilömäärät vaihtelevat kohteittain ja ne ilmoitetaan kohteiden yhteydessä. Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu kohteen vuodepaikkamääränä, tai mitä mökkiä varatessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla on ilman omistajan lupaa kielletty. Lemmikkieläinten tuomisesta lomakohteeseen on ilmoitettava varausta tehtäessä ja lemmikkieläimiä saa tuoda vain kohteisiin, joissa se on sallittu. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Mikäli näitä sääntöjä rikotaan, vuokraaja vastaa siivouskustannuksista.

5. Vahinkojen korvaus
Asiakas on vastuussa majoituskohteen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista välittömästi ja korvaamaan ne majoituskohteen omistajalle.
Ähtärin Eläinpuisto Oy ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä (luonnonilmiöt, sähkökatkot jne.) jotka eivät ole johtuneet Ähtärin Eläinpuistosta tai jonka seurauksia Ähtärin Eläinpuisto ei ole voinut estää. Ähtärin Eläinpuisto Oy ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista, jotka aiheutuvat normaaleista luonnonilmiöistä.


7. Reklamaatiot
Kaikki lomakohteen varaukseen ja kuntoon liittyvät reklamaatiot osoitetaan välittömästi niiden ilmaannuttua Ähtärin Eläinpuistolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mikäli asia ei tule korjatuksi, asiakas voi tehdä kirjallisen valituksen Ähtärin Eläinpuisto Oy:lle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisetä. Jos asiakas ja Ähtärin Eläinpuisto Oy eivät pääse asiassa yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.
Mahdolliset korjauspyynnöt tulee tehdä kohteessa ilmoitetulle taholle (joko avainpalvelu tai kiinteistöhuolto).

8. Oikeus hintojen muutokseen
Ähtärin Eläinpuisto Oy varaa oikeuden oikaista esitteen hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen Ähtärin Eläinpuisto Oy:lla on oikeus korottaa tai vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos mökkipalvelun hintaan vaikuttava verot tai julkiset maksut muuttuvat. Ähtärin Eläinpuisto Oy voi lähettää asiakkailleen uutiskirjeitä.

 

Ähtärin Eläinpuisto Oy, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 03062150


ARVOISA ASIAKAS, LUETTEHAN VARAUSEHDOT HUOLELLA LÄPI JA TARKISTATTE MAJOITUSKOHTEENNE OSOITE- JA AVAINPALVELUTIEDOT:

Aapeli-mökit,
Moksunsalontie 5, Ähtäri.

Avainpalvelu Hotelli Mesikämmen,
Karhunkierros 149, Ähtäri, p. 03062150.

Kesäaitat,
Karhunkierros 99 Ähtäri.
Avainpalvelu paikan päällä, p. 044 9895670

Hankaniemen
Tila, Inhantehtaantie 245, Ähtäri.
Avainpalvelu paikan päällä, p. 044 3680 208

Hyvölän talo, päärakennuksen huoneet ja aitat
os. Kaijantie 133, Ähtäri sekä Juolukka, Puolukka ja Hilla -mökit os. Saukonniementie, Ähtäri. Sovi avainten noudosta aina ennakkoon
p. 040 5330 115 tai p. 0400 216 326.

Luoman Hirvi-mökit,
Karhunkierros 229, Ähtäri.
Avainpalvelu ajalla 27.5.-16.8.
Zoo Camping vastaanotto, Karhunkierros 229,
Ähtäri, p. 03062150. Muuna aikana Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149, p. 03062150.

Majatalot Mustikka ja Orava,
Moksunsalontie 4 B ja Moksunsalontie 20, avainpalvelu Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149.

Naava Chalet-huoneistot,
Mesikuja 2, Ähtäri. Avainpalvelu Hotelli Mesikämmen, Karhunkierros 149, p. 03062150

Naava Resort huvilat, Mesikuja, Ähtäri.
Avainpalvelu p. 040 5608455

Valkeisen Loma,
Valkeisentie 157, Ähtäri.
Avainpalvelu paikan päällä, p. 050 5666 843 tai p. 050 5336 045

Zoo Campingin mökit
, Karhunkierros 229.
Alueella toimii vastaanotto kesäsesongin ajan. P. 044 5393 558 

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot