• instagram
  • instagram

Saapuminen

Ähtäri Zoo sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Pirkanmaan keskellä, osoitteessa: Karhunkierros 150, 63920 Ähtäri.

 

Autolla

Kun olet saapunut Ähtäriin, löydät Ähtäri Zoohon seuraamalla eläinpuisto-tienviittoja. Pysäköintialueita on kaksi, joista P1 aivan sisäänkäyntien yhteydessä ja P2 muutaman minuutin kävelymatkan päässä. P1 on maksullinen (5€). Pysäköintimaksun voi maksaa lipunmyynnissä, Zoo Shopissa tai Hotelli Mesikämmenen vastaanotossa. Invapaikkoja on Pandatalon edessä sekä P1 -pysäköintialueella.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy on mahdollistanut Ähtäri Zoon sähköautojen latauspaikat. Lautauspaikat löytyvät P1-alueelta. Paikat on merkitty vihreällä. Lataaminen sisältyy pysäköintimaksuun (5€).

Junalla

Eläinpuistolla on oma junaseisake, jonka löydät VR:n sivuilta nimellä Eläinpuisto Zoo. Pysäkiltä on noin 15 minuutin kävelymatka Ähtäri Zoohon. VR:n sivuille.

Linja-autolla

Bussipysäkki sijaitsee noin 1,2 km päässä sisäänkäynnistä, valtatie 18 varrella välillä Inha-Myllymäki. Matkahuollon sivuille.
UUTTA! Ähtäri Zoohon pääsee nyt myös OnniBussilla. Lähdöt joka päivä Helsingistä, Lahdesta, Vaasasta, Jyväskylästä ja Seinäjoelta.

Saapumiskartta

Lataa ja tulosta saapumiskartta (pdf)

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot