• instagram
  • instagram

Ankomst

Det finns goda förbindelser till Ähtäri Zoo som ligger mitt mellan Södra Österbotten, Mellersta Finland och Birkaland på adressen Karhunkierros 150, 63920 Etseri.

Med bil

När du kommit till Etseri (Ähtäri) hittar du fram till Ähtäri Zoo genom att följa vägskyltarna som pekar mot djurparken. Det finns två parkeringsområden. P1 ligger alldeles i närheten av ingången och P2 på några minuters gångavstånd. P1 är avgiftsbelagd (5 €). Parkeringsavgiften kan betalas i biljettförsäljningen, i Zoo Shop eller i receptionen till Hotell Mesikämmen. Invaplatser finns framför Pandahuset och i parkeringsområdet P1.

Koillis-Satakunnan Sähkö Oy har möjliggjort laddningsstationer för elbilar i Ähtäri Zoo. Laddningsstationerna finns på P1-området. Platserna är markerade med grönt. Laddningen ingår i parkeringsavgiften (5 €).

Med tåg

Djurparken har en egen station som finns på VR:s sidor under namnet Eläinpuisto Zoo. Från stationen är det bara 15 minuters promenad till Ähtäri Zoo. VR:s webbplats.

Med buss

Busshållplatsen ligger omkring 1,2 km från ingången, intill riksväg 18 på sträckan Inha–Myllymäki. www.matkahuolto.fi/sv

Ankomskarta

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot