• instagram
  • instagram

ahtarizoo lumi ja pyry 02

Snowpanda House – ett hem för pandorna i norr

Ähtäri Zoos Pandahus, Snowpanda House, är en anslående helhet. Toppexperter vid pandacentralen som lyder under Kinas skogsförvaltning konstaterade i november 2017 vid sin inspektion att byggnaden och utomhusinhägnaderna är de bästa utanför Kina. Snowpanda House rymmer en utkikspunkt varifrån man kan titta på pandornas aktiviteter både ute och inne. Utöver pandornas utrymmen har Pandahuset också ett deli/kafé, en stor sommarterrass och en souvenirshop.

The Snowpanda Deli & Cafe and the Zoo Shop

Besökarna i Pandahuset behöver inte gå hungriga – efter att man träffat pandorna kan man slå sig ner i Snowpanda Deli & Cafe för att avjuta exempelvis burgare, pasta eller sallad. Rätterna beställs vid disken, där man får med sig en så kallad puck, det vill säga en anordning som signalerar när maten är klar att hämtas. När kaffesuget ger sig till känna finns det Nespresso- och Pauligprodukter att tillgå. Alla produkter i utbudet, från burgarna till vitrinprodukterna, har tillverkats på plats. Också produkterna som fås i Kotieläintilan kahvio och Kaakkolammen kahvio tillverkas i Pandahusets splitternya kök. I Snowpanda Deli & Cafe har vi satsat på takeaway och alla produkter kan tas med och ätas till exempel på hotellrummet eller i stugan. Sommartid har kunderna tillgång till en stor terrass där man kan avnjuta av drycker och delikatesser medan man beundrar det vackra insjölandskapet. Terrassen har också en kaffestation där man får förfriskningar och snacks.

Också den ekologiska aspekten har getts stort utrymme. Ansvarsfulla producenter har valts ut till råvaruleverantörer och där det är möjligt har ekologiska varor valts. Alla förpackningar, bestick och servetter kan återvinnas, och till och med diskmedlen är ekologiska.

I anslutning till Pandahuset finns också vår souvenirbutik Zoo Shop, där du hittar vårt omfattande utbud souvenirer samt Pauligs Takeaway Corner.

KÖP BILJETTERJättepanda

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot