• instagram
  • instagram

Vanliga frågor

VILKA TYPER AV BILJETTER FINNS ATT FÅS TILL ÄHTÄRI ZOO?

Biljetter kan köpas till Pandahuset, till Ähtäri Zoo & Farmen eller i form av kombinationsbiljetter till båda. Biljettyperna och priserna hittar du här.

VAD ÄR DEN PRAXIS MED TIDSLUCKOR SOM TILLÄMPAS I PANDAHUSEST UNDER SOMMARSÄSONGEN?

Tidsluckan innebär att du, när du handlar biljetten på internet, ska välja med en timmes noggrannhet när du tänker gå in i Pandahuset. Du släpps in genom portarna en gång under det här tidsintervallet, men kan sedan inom öppethållningstiderna stanna så länge du vill i själva Pandahuset. Utanför högsäsongen används inte tidsluckor. Du kan alltså besöka Pandahuset på den dag du reserverat när det passar dig bäst. Kom ihåg att biljetten enbart berättigar till ett besök i Pandahuset.

KAN JAG ALLTSÅ ANLÄNDA TILL PANDAHUSET ”NÄR SOM HELST” UNDER MIN VALDA TIMME?

Under den valda timmen kan du gå genom portarna in i Pandahuset en gång. Ett tips är att det, om du till exempel valt inträde mellan 11 och 12, lönar sig att komma till portarna t.ex. 11.30. Då släpps du sannolikt snabbare in än om du kommer redan lite innan kl. 11 och ställer dig i kö :). Väl inne i Pandahuset kan du stanna så länge du vill medan vi ännu har öppet. Eller invänta den tid du valt med att njuta av våra kafé- och restaurangtjänster eller med att shoppa i Zoo Shop som ligger intill Pandahuset.

HUR FUNGERAR PARKERINGEN?

Av parkeringsområdena är P1 avgiftsbelagd. P1 ligger i närheten av Pandahuset och sträcker sig till andra sidan och Hotell Mesikämmen. När du kör i på parkeringsområdet höjs bommen. Du kan parkera din bil som vanligt och tillbringa dagen i Ähtäri Zoo. När du ska åka iväg köper du en parkeringsbiljett i biljettkontoret i Pandahuset, i Zoo Shop eller i receptionen till Hotell Mesikämmen. Visa sedan upp biljetten för stolpen framför bommen när du kör ut från parkeringsområdet, så släpps du ut. Parkeringsbiljetten behöver alltså inte föras till bilen utan den gäller för hela dagen.  Det är gratis att parkera i parkeringsområdena P2 och P3 som ligger på gångavstånd från djurparken.

HAR NI LADDNINGSSTATIONER FÖR ELBILAR?

I parkeringsområdet P1 intill Ähtäri Zoo finns det laddningsstationer för 4 elbilar. Platserna är utmärkta med gröna skyltar och laddning av bilen ingår i parkeringsavgiften på 5 euro.

Hotelli Mesikämmenen varausehdot
Muiden kohteiden varausehdot