Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Ähtäri Zoon eläintenhoidon tiimiin uusia jäseniä

Ähtäri Zoon eläintenhoidon tiimiin uusia jäseniä

Ähtäri Zoon eläintenhoidon tiimiin on saatu uusia jäseniä. Uudeksi eläintenhoitajaksi on valittu Janika Peräinen Tampereelta. Hän on valmistunut ammattiinsa Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistosta. Janika on opiskellut myös eläintarhaeläinten hoitamisen ja lajiensuojelun osatutkinnon Taitotalossa. Ähtäri Zoo on tullut käytännössä jo hyvin tutuksi työharjoittelun, kesätöiden ja määräaikaisten työjaksojen kautta. Työn kiireinenkin puoli on jo tullut koettua. "Eläinten parissa tunnen olevani rauhallinen, varma ja varovainen. Haluan aina oppia uutta, kehittyä ja tietää lisää alaani liittyen. Intohimo ja motivaatio juuri tähän työhön on suuri", kertoo Janika.

Määräaikaiseksi eläintenhoitajaksi valittiin Sini Nukari Kangasalta. Sinillä on monipuolista kokemusta opintojensa kautta mm. jyrsijöiden, lintujen, matelijoiden ja tuotantoeläinten hoidosta. Hän on opiskellut maatalousalan perustutkinnon Osaralla Hämeenkyrössä ja valmistuu nyt eläintenhoitajaksi Ahlmanilta. "Suoritan juuri viimeistä harjoittelujaksoani Särkänniemen akvaariossa, jossa olen saanut huikean paljon ja monipuolisesti kokemusta erilaisten kalojen ja matelijoiden hoidosta. Harjoittelujaksoni päättyy juhannusviikolla, jonka jälkeen valmistun eläintenhoitajaksi", iloitsee Sini.

Janika ja Sini arvostavat työtään osaavan tiimin jäseninä ja upeiden luonnonvaraisten eläinten parissa. He odottavat myös eläinpuistossa vierailevien asiakkaiden tapaamista ja kohtaamisia heidän kanssaan.

Toivotamme Janikan ja Sinin tervetulleiksi joukkoomme!
Marko Haapakoski
Intendentti

 

sini jannika

Kuvassa vas. Sini Nukari ja oikealla Janika Peräinen

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä