Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Euroopan eläintarhat tukevat Ukrainan eläintarhoja

Euroopan eläintarhat tukevat Ukrainan eläintarhoja

logo eaza

Ukrainan tilanne on järkyttänyt meitä Ähtäri Zoossa, kuten varmasti kaikkia. Olemme seuranneet maan eläintarhojen tilannetta ja avuntarvetta keskitetysti Euroopan eläintarhajärjestön, eli EAZA:n kautta. Ukrainassa on kolme eläintarhaa, jotka ovat EAZA:n jäsenehdokkaita: Harkovan, Kiovan ja Mykolajvin eläintarhat.

Ukrainasta saatujen tietojen mukaan eläintarhat saavat paljon puheluita, kirjeitä ja viestejä, joissa kysytään, kuinka niitä voi auttaa ja mille tilille varoja voi siirtää. Viesti Ukrainan eläintarhoista on, että tällä hetkellä avulle ei ole tarvetta. Tärkeintä on nyt keskittyä eläimistä huolehtimiseen, ja siihen on tarvittavat resurssit.

Jotta Ukrainan eläintarhoissa voidaan keskittyä eläimiin, EAZA huolehtii viestinnästä ja varainkeruusta. Tulevaisuuden ennakointi on tilanteessa mahdotonta, joten EAZA pitää tiiviisti yhteyttä eläintarhoihin Ukrainassa ja varmistaa, että ne saavat oikeanlaista apua sitten, kun sille on tarvetta.

Maaliskuun ensimmäisestä päivästä alkaen EAZA:lle Facebookin varainkeruun kautta lahjoitetut rahat ohjataan Ukrainan eläintarhojen auttamiseen. Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla EAZA:n Facebook sivun kautta, tai luomalla Facebookissa varainkeruukampanjan ja valitsemalla lahjoituksen saajaksi EAZA – the European Association of Zoos and Aquaria.

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä