Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Iida Huhtaluhta on Pandaleivontakisan voittaja

Iida Huhtaluhta on Pandaleivontakisan voittaja

Julkistimme Pandaleivontakilpailun 1.2. ja määräaikaan 15.2. mennessä saimme 54 erinomaista kilpailutyötä, joista Pandatalon jury valitsi 5 finalistia. He ovat Krista Kuusisto Kauhajoelta, Milja Varila Seinäjoelta, Laura Saarelainen Kouvolasta, Iida Huhtaluhta Alahärmästä ja Emilia Nygård Kokkolasta.

Perjantaina 4.3. valittiin voittaja ja kaksi seuraavaksi parasta. Finaalin päätuomarina toimi kokki Linnea Vihonen. Voittajan valinta ei ollut helppo tehtävä, mutta tuomaristo sai kuitenkin päätöksen tehtyä. Kolmanneksi tuli Emilia Nygård, Kokkolasta suolaisella pandamyky -leivonnaisellaan. Toinen palkinto annettiin kouvolalaisen Laura Saarelaisen Lakritsi-valkosuklaa muffineille ja voittajaksi Linnea Vihonen julisti Iida Huhtaluhdan Alahärmästä. Iidan pandamacaronsit pääsevät vuodeksi Pandatalon Cafen vitriinituotteeksi ja niiden tuotto ohjataan Vieraile ja Välität ry:lle, pandojen lajiensuojelutyön tukemiseen.

leivos 9919

Kilpailun kunniamaininnan sai, Johanna Peltonen, Järvenpäästä. Hän osallistui kilpailuun sitruuna-lakritsi-macaronleivoksella. Ulkonäkö on huoliteltu ja tuote herkullinen. Leivonnainen olisi Pandatalon tuotantoon liian monimutkainen, joten se ei päätynyt finalistien joukkoon. Upea työ halutaan kuitenkin nostaa esille.
leivos 8751
Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä