Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Tule töihin Ähtäri Zoohon

Kesätöihin Ähtäri Zoohon!

Ähtäri Zoon sekä Hotelli Mesikämmenen kesärekryt kesäkaudelle 2023 on avattu, ja haemme jälleen useisiin erilaisiin työtehtäviin kesätyöntekijöitä! Tarjolla on paikkoja kokeille, tarjoilijoille, lipunmyyjille, kioskimyyjille, hotellin sekä campingin vastaanottovirkailijoille ja eläintenhoitajille.

Täältä löydät mukavat työkaverit ja esimiehet, inspiroivan työympäristön sekä tietenkin eläinystävät, jotka tekevätkin eläinpuistosta erityislaatuisen ja ikimuistoisen kesätyöpaikan. Autamme sinua tarvittaessa järjestämään myös majoituksen.

Ähtärissä sinua odottaa ikimuistoinen kesä! Lue lisää osoitteesta https://ahtarizoo.fi/avoimet-tyoepaikat ja lähetä hakemus sekä CV osoitteeseen: 

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (lipunmyynti ja eläintenhoito) tai

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (ravintolat, hotellin vastaanotto, leirintä ja kioskit).

Lue myös työntekijöidemme kokemuksia Ähtäri Zoosta ja Hotelli Mesikämmenestä alla olevasta linkistä.

https://ahtarizoo.fi/zoo/uutiset/aehtaerin-elaeinpuisto-oy-tarjoaa-ikimuistoisia-kesaetyoepaikkoja-joihin-kuuluvat-mukavat-tyoekaverit-ja-inspiroiva-tyoeympaeristoe

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kesä Ähtäri Zoossa!

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä