Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Pandojen vuosipäivä 18.2.

Pandojen vuosipäivä 18.2.

Pandat, Lumi ja Pyry, ovat olleet Ähtärissä jo viisi vuotta!

Pandojen viisivuotisen Ähtärissä olon kunniaksi lauantaina 18.2. järjestetään Ähtäri Zoon Pandatalossa juhla, jossa tekemistä riittää etenkin perheen pienimmille, mutta tietenkin myös isommille perheenjäsenille. Pandataloon voit lauantaina tulla kuuntelemaan muun muassa pandaopastuksia, jolloin onkin loistava tilaisuus oppia lisää Lumista ja Pyrystä sekä pandoista ylipäätään. Oppaalta voit myös rohkeasti kysyä kaikenlaisia askarruttavia kysymyksiä pandoihin liittyen!

Pandatalossa vierailee varsinkin lasten suosion saavuttanut Halipanda klo 11.30 ja 13.30! Halipandaa voi toki halia iästä riippumatta. Ottaisitteko vaikka astetta suloisemman perhepotretin halipandan kanssa?  

Sedun matkailualan opiskelijat ovat myös luoneet tilaisuuteen ohjelmaa etenkin lapsille. Opiskelijoiden tapahtumapisteillä pääset muun muassa osallistumaan pandavisaan, jättämään terveiset Lumille ja Pyrylle sekä saat upean kasvomaalauksen!

Eläinpuistokierroksella puolestaan järjestetään eläinpuistovieraille ilmainen makkaratarjoilu hirvilaavulla, joten ei hätää, vaikka oma makkarapaketti olisikin vahingossa unohtunut jääkaappiin.    

Katso päivän ohjelma ja aikataulut tarkemmin täältä: https://ahtarizoo.fi/zoo/tapahtumat

 

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä