Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Tassun jäljillä Ähtärissä

Tassun jäljillä on koko perheen puuhapäivä

Kun lapset ja nuoret innostuvat taiteen ja luonnon äärellä kokemaan ja tekemään, hyvä energia on lähes käsin kosketeltavaa. Sen seuraaminen on aikuiselle puhdasta iloa. Tassun jäljillä on koko perheen puuhapäivä, joka järjestetään sunnuntaina 9.6.2024 yhteistyössä eläinpuiston ja Pirkanpohjan taidekeskuksen kanssa Ähtärissä. Kesäloman toisella viikolla kaipaakin jo jotain tekemistä, joten miksi ei yhdistää kaunis kesäpäivä tutustuen lasten kanssa taiteen maailmaan ja jatkaa inspiraatiota hakemaan luonnossa eläinten kanssa. Tapahtuma alkaa klo 10 Pirkanpohjan taidekeskuksessa Ähtärin keskustassa, jossa järjestetään ohjattua lapsille sopivaa tekemistä aina puoleen päivään asti. Sen jälkeen on pieni siirtymäaika ja klo 13 tekeminen jatkuu Ähtäri Zoossa,  jossa on eläinopastuksia ja yhteisen luontotaideteoksen tekemistä ympäristökasvattajan ohjauksessa.

Tapahtumaan on yhteislippu: aikuinen 20€ ja lapsi 10€

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan ennakkoon 6.6.2024 mennessä! Ilmoittautumiset myyntipalveluumme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai puhelimitse 030 6215 444 (arkisin klo 8-16).

Aikataulu:

klo 10-12 Ohjattu tekeminen alkaa Pirkanpohjassa klo 10 ja jatkuu puoleen päivään asti. Suosittelemme saapumaan jo heti alkamisaikaan, jotta pääset kaikkiin puuhiin mukaan.

klo 13 alkaen Ähtäri Zoossa

Unohtumattomia kokemuksia luonnosta ja meitä ympäröivästä taiteesta

Lapsilla on usein vielä pinnalla luovuus joka suorastaan virtaa taidenäyttelyissä, esitystiloissa, pihalla ja tietysti kaikessa omassa tekemisessä. Tämä eläytymis- ja luomisvoima sykäyttää aina vaan uudestaan niin alan ammattilaisia, kuin meitä lasten vanhempiakin, jotka saavat tätä sivusta seurata. Koulussa taiteen ja luonnon pariin rohkaistaan kaikkia lapsia jo varhaiskasvatuksesta lähtien, samoin Ähtärin eläinpuistossa. Eläinpuistossa on nyt jo vuosikymmenien kokemus eläinopastuksista, lasten ympäristökasvatuksesta ja luonnon ja eläinten maailmaan innostamisesta. 

Hyvään elämään kuuluu muun muassa vapaus kokeilla, oivaltaa ja ilmaista itseämme. Tassun jäljillä -tapahtumassa pyrimme mahdollistamaan juuri näitä elementtejä koko perheelle ja antamaan merkityksellisen kokemuksen taiteen ja luonnon  äärellä. Yhdessä puuhailu luo yhteisöllisyyttä ja omanlaista arvostusta ja ymmärrystä myös pienelle ihmisille siitä, miten toimitaan yksilöinä ja toisaalta osana yhteisöä, yhteiskuntaa ja sen luontoa kunnioittaen. Aikuisten rooli on saattaa lapset kokemusten äärelle, joten tervetuloa nauttimaan taiteesta ja luonnosta lapsen silmin. Edessä on varmasti unohtumaton kesäinen päivä, josta jutellaan vielä pitkään kesälle ja vuosienkin päästä.

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä