Uutiset

Mitä Ähtäri Zoossa tapahtuu

Yöseikkailu 22.10

Yöseikkailu 22.10

Ähtäri Zoo järjestää jälleen Yöseikkailun syyslomaviikon lauantaina 22.10. Puiston sisäänkäynti on poikkeuksellisesti auki ilta kahdeksaan asti ja eläinopastuksia järjestetään niin päivällä kuin illan tullen taskulampun valossa. Puistokierros menee kiinni vasta kello kymmenen illalla, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä mitä eläinasukkimme tekevät auringon laskettua.

Kaikki puistomme eläimet ovat pohjoisen pallonpuoliskon eläimiä, joten luonnostaankin heille mieluisimmat vuodenajat ovat viileät syksyt ja kylmät talvet. Sen lisäksi moni on hämäräaktiivinen, eli syksyllä pimeän aikaan on paras aika nähdä heidät liikkeellä.

Farmilla on nähtävissä kesältä tuttu seppä töissä pajassaan. Syksyinen maatilapiha ja sepän pajasta kantautuvat takomisen äänet ovat omiaan luomaan jännitystä ja tunnelmaa iltaan.

Mukaan kannattaa ottaa oma taskulamppu sekä eväät. Kierroksen varrella olevissa laavuissa odottaa tulet joilla voit lämmittää eväät tai  paistaa vaikka iltapalaksi makkarat. Tapahtumaan ei myydä erillisiä lippuja, eli vuosikortilla tai normaalilla päivälipulla pääsee koko päivän ajan vierailulle.

Lisätietoa aikatauluista ja tapahtumasta löydät täältä

Asiakaspalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
030 62150
info@ahtarizoo.fi

Myyntipalvelu

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri
Arkisin klo 9-16
030 621 5444
sales@ahtarizoo.fi

Seuraa meitä